Vi laver mest i storformat print som f.eks. er :

Vi laver ikke :
 • Flyers, Brochures, Invitationer, Visitkort og den slags tryksager
 • Beachflag
 • T-shirts
 • Fritskårede/ løse foliebogstaver og logoer uden baggrund. Info
  friskåret

Vi sender med Post Danmark og i Københavns området med Sendebudet efter aftale. Post Danmark pakkepost koster kr. 70,- ex moms (momsfrit for private).
Vi afsender kun med Pakke post, da der er for mange forsendelser der forsvinder med Maxibrev.

Vi har ingen opstarts gebyre osv, samt vi tjener ikke på forsendelsen som f.eks. Vistaprint gør. Derfor har vi sat et minimums køb pr. ordre samt på visse produkter. Så du får flere produkter hos os i stedet for at betale for opstart. Vores produkter er produktions opgaver, så der er klargøring af filer, administration, håndtering af printermedier og evt pakning af ordren.

Vi har normalt 1-3 dages produtionstid. Hvis det skal sendes, vil der tilkomme en dag ekstra. Megabanner er leveringstiden 5-6 hverdage, Vi kan mange gange levere fra dag til dag mod et haste gebyr efter aftale.

På Megabanner (over 130 cm) er der normalt 5-6 arbejdsdages levering.

 • Dankort, eDankort (netbank), Mastercard og Visa kort.

 • Faktura med 21 dages kredit. Kun firmaer med cvr nr.

 • EAN betaling til f.eks. offentlige institutioner.

Ja, det kan man sagtens. Når ordren er produceret og klar til afhentning, vil du modtage en mail samt sms (hvis du har opgivet et mobil nr). Se åbningstider under "Kontakt". 

Vi har desværre ikke mulighed for at lave design/ grafisk arbejde. Vi printer kun, så du skal have fat i en grafiker først.

For at få en dyb sort farve skal den angives som C=0% - M=0% - Y=0% - K=100%
 • CMYK og ikke RBG.
 • Euroscale coatet eller Fogra39
Hvis du angiver den med andet end 0% i CMY, kan du risikere at få en gråligt sort. Det er lidt anderledes end normalt tryk. cmyk

Nej desværre.

Vi printer altid med fuld farve (4 farvet) til billeder osv. Så der er ingen begrænsning i standard farver. Vi printer dog ikke guld, sølv eller neon. På transperant folie kan vi ikke printe med hvid dækfarve, så her er det kun optimalt med sort print til tekster og logoer.

Ja, mere eller mindre. Ved specielle former og konturskæringer skal der ligges en skærelinie ind i filen, som printeren kan opfange og skære efter. Speciel skæringer er inkl. i prisen (gratis). Dog hvis det f.eks. skal skæres meget kompliceret som f.eks. et frimærke, så kan vi opkræve et ekstra skæregebyr eller afvise ordren.

Du bestiller flere forskellige klistermærker, ved at Beregne prisen, Uploade filen, Klik "Bestil nu" og så klikke "Fortsæt med at handle" og starte forfra.

Vi levere kun klistermærker på ark. Så vi kan ikke skære dem ud enkeltvis.

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke print på Transperant/ gennemsigtig folie. Grunden er vi ikke kan printe med hvid farve.
Så det er kun print med sort tekst der kan lade sig gøre. Bestil ved at vælge "Blank overflade" og i kommentar feltet til sidst i ordren skrives "Printes på transperant folie".
Prisen er den samme.