Faq - få svar på det meste her

Hvad laver i og ikke

Vi laver mest i storformat print som f.eks. er :

Vi laver ikke :
 • Beachflag
 • T-shirts
 • Fritskårede/ løse foliebogstaver og logoer uden baggrund. Info
  friskåret

Hvad koster forsendelse

Vi sender med Post Danmark og i Københavns området med Sendebudet efter aftale. Post Danmark pakkepost koster kr. 70,- ex moms (momsfrit for private).
Vi afsender kun med Pakke post, da der er for mange forsendelser der forsvinder med Maxibrev.

Hvorfor skal jeg købe for minimum xxx

Vi har ingen opstarts gebyre osv, samt vi tjener ikke på forsendelsen som f.eks. Vistaprint gør. Derfor har vi sat et minimums køb pr. ordre samt på visse produkter. Så du får flere produkter hos os i stedet for at betale for opstart. Vores produkter er produktions opgaver, så der er klargøring af filer, administration, håndtering af printermedier og evt pakning af ordren.

Hvor lang er leveringstiden

Vi har normalt 1-3 dages produtionstid. Hvis det skal sendes, vil der tilkomme en dag ekstra. Megabanner er leveringstiden 5-6 hverdage, Vi kan mange gange levere fra dag til dag mod et haste gebyr efter aftale.

Hvad er leveringstiden på Megabanner

På Megabanner (over 130 cm) er der normalt 5-6 arbejdsdages levering.

Betaling metoder

Vi tilbyder følgende betalingsformer :
 • Dankort, eDankort (netbank) og Forbrugsforeningskort.
  Vi modtager ikke Mastercard, Visa electron osv.

 • Faktura med 21 dages kredit. Kun firmaer med cvr nr.

 • EAN betaling til f.eks. offentlige institutioner.

Kan jeg afhente ordren

Ja, det kan man sagtens.  Når ordren er produceret og klar til afhentning, vil du modtage en mail samt sms (hvis du har opgivet et mobil nr). Se åbningstider under "Kontakt". 

Jeg kan ikke selv lave en print fil

Vi har desværre ikke mulighed for at lave design/ grafisk arbejde. Vi printer kun, så du skal have fat i en grafiker først.

Dyb sort farve

For at få en dyb sort farve skal den angives som C=0% - M=0% - Y=0% - K=100%
 • CMYK og ikke RBG.
 • Euroscale coatet.
Hvis du angiver den med andet end 0% i CMY, kan du risikere at få en gråligt sort. Det er lidt anderledes end normalt tryk. cmyk

Scanner i dokumenenter

Nej desværre.

Hvor mange farver printer i med

Vi printer altid med fuld farve (4 farvet) til billeder osv. Så der er ingen begrænsning i standard farver. Vi printer dog ikke guld, sølv eller neon. På transperant folie kan vi ikke printe med hvid dækfarve, så her er det kun optimalt med sort print til tekster og logoer.  

Kan I skære klistermærker i alle former

Ja, mere eller mindre. Ved specielle former og konturskæringer skal der ligges en skærelinie ind i filen, som printeren kan opfange og skære efter. Speciel skæringer er inkl. i prisen (gratis). Dog hvis det f.eks. skal skæres meget kompliceret som f.eks. et frimærke, så kan vi opkræve et ekstra skæregebyr eller afvise ordren. 

Bestil mere end et klistermærke

Du bestiller flere forskellige klistermærker, ved at Beregne prisen, Uploade filen, Klik "Bestil nu" og så klikke "Fortsæt med at handle" og starte forfra.

Klistermærker Ark eller enkeltvis

Vi levere kun klistermærker på ark. Så vi kan ikke skære dem ud enkeltvis.

Kan i printe på Transperant folie

Som udgangspunkt tilbyder vi ikke print på Transperant/ gennemsigtig folie. Grunden er vi ikke kan printe med hvid farve.
Så det er kun print med sort tekst der kan lade sig gøre. Bestil ved at vælge "Blank overflade" og i kommentar feltet til sidst i ordren skrives "Printes på transperant folie".
Prisen er den samme.